Блогът на Гери Дончева

Author Archive


ГЕРИ ДОНЧЕВА С НОВА ТВ РЕКЛАМА!!!

от Гери Дончева на 14.12.2013, в Без категория

Новата реклама, с която Гери Дончева зарадва феновете си от малкия екран е отново на застрахователния гигант ДЗИ и КВС груп. Рекламата се радва на засилен интерес от всякакви институции и комисии, които хвалят компанията за решението именно жена да рекламира сравнително мъжки продукт.

“Гери Дончева е нашият избор за втори път. Тя се справи отлично със задачата да излезне с финес от наводнения автомобил. Още от първата ни реклама през 2009-та с нея знаехме, че тя е специален човек, защото излъчваше много позитивизъм и щастие. Първата ни реклама стана безумно популярна именно заради нейната неподправеност и репликата “И не ме гледайте там, ей така стават катастрофите”. От централата на КВС са също толкова доволни, колкото и ние.” сподели клиентът на Скрийн Брадърс, които са и изпълнители на поръчката за тази реклама.

Самата Гери споделя, че за нея снимачният ден е преминал много приятно и се е забавлявала максимално. Казва също и че ДЗИ са перфекционисти, с които би работила и завбъдеще.

Рекламата можете да видите ТУК!

Ето и някои фото кадри:

geri_reklama3geri_reklama2geri_reklama1geri_reklama

1 коментар продължава...

Гери Дончева засне видеоклип към песента си с Мариета - “Добре ли е?”

от Гери Дончева на 14.12.2013, в Без категория

кадър от мейкинга на видеото към песента "Добре ли е?"

кадър от мейкинга на видеото към песента "Добре ли е?"

Актуалните рапъри Румънеца и Енчев подкрепиха звездата в новото й начинание като организираха ПиАр кампанията на промоцията на видеото на “Добре ли е?”. В култовото парче Гери рапира уверено и без никакви притеснения, а дуетната й половинка Мариета я допълва с майсторско пеене.

Двете мадами осмиват живота на жените с леко поведение, които не работят и за тях са важни единствено парите. Споменават и любими дестинации на въпросните “каки” - “шопинг в Дубай, круизче до Хавай, плажче на Малдивите, вечеря на Карибите”…

Мариета скандално играе с пачка американски долари, които след това разпилява из въздуха и после мете с метла. Всичко в клипа е една игра и символиката е навсякъде.

“Гери Дончева и Мариета се оказаха доста добър тандем и не ме учудва, че публиката ги харесва. Те са млади, енергични, много красиви, талантливи и всеотдайни в работата си. Имаме нови проекти за тях, които тепърва ще бъдат осъществени”, заяви Енчев, които освен техен приятел е и техен продуцент. Другият собственик на Селект Мюзик Медия - Румънеца, също се изказа много позитивно прогнозирайки бъдещето на дуета на двете красавици. “Гери Дончева е страхотен човек и бях убеден, че ще е перфектна и в работата си. Тя изисква от себе си повече, отколкото ние изискваме от нея, това е мечтата на всеки продуцент.”

Новото парче на Гери Дончева можете да видите на този линк

1 коментар продължава...

Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...