Блогът на Гери Дончева

Archive for септември, 2009

Момиче на времето - вестник “ТРУД” - 12ти септември 2009

от Гери Дончева на 15.09.2009, в Без категория

trud_12_sept-004

В съботното издание на вестник “ТРУД” (събота 12ти септември) бях за пореден път на предпоследна страница, където е мястото на момичето на времето. Напомням ви, че съм била на култовата страница над 10 пъти, като снимки от предходните пъти можете да видите в сайта ми в галерия снимки - www.geri-doncheva.com . Фотографията е дело на фотографката Васила Андрееваtrud_12_sept-002.

Остави коментар продължава...

Каталог на “Romantika fashion” 2010 - дизайнер София Борисова

от Гери Дончева на 14.09.2009, в Без категория

p_751

 

 

 

 

 

 

Днес 14-ти септември снимах фотосесия за каталога на дизайнер София Борисова за 2010 година, като това е колекцията, която е предназначена за чуждия пазар (тя има магазини в цяла Европа). Снимките са дело на фотографа Камен Вълканов и сесията се реализира в неговото студио на ул. “Ангел Кънчев” №10. Прическата ми беше направена от Сава - един от най-известните ученици на стилист Капанов. Роклите бяха решени в екрю или млечно-бял цвят, а материите както винаги са много пищни - дантели, обшити с мъниста и камъни “Swarovski”, меки тюлове, тафти… Скоро ще кача фотосесията тук - чакам да бъдат обработени в размер за каталог и тогава ще можете да се нагледате на хубавите рокли!!!

Остави коментар продължава...

13-ти Септември - първи ден като водеща в предаването “В неделя с…”

от Гери Дончева на 12.09.2009, в Без категория

103

 

В деня на отворените врати на БНТ и 50-годишния юбилей на телевизията аз стартирам като ко-водещ в предаването “В неделя с…”, което тъкмо навърши една година в ефир. Основният водещ на предаването е Димитър Цонев, а темите в предаването са разнообразни, като обхващат сфери от политика, през кулинария, до спорт, музика и забавни програми. Джи Ем бенд е групата, която прави музикалното оформление на предаването, което е 5 часа на живо всяка неделя.
Тази неделя - 13-ти септември, предаването ще продължи 6 часа заради празника на БНТ, а и ще има включвания на живо от студията в сградата на БНТ1. Предаването се снима в зала 2 на НДК…
Толкова за предаването, а ако искате да получите повече информация - гледайте самото предаване утре - 13-ти от 9:45, а аз ще се включа към 10:15 часа… Какво ще стане - ще разберете от ефира на БНТ… и от видеото, което след предаването ще кача в сайта ми в галерия видео за да сте в крак с информацията за мен. Приятно гледане и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА БНТ!

Остави коментар продължава...

Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...