Блогът на Гери Дончева

Archive for октомври, 2009

CERRUTI fashion show

от Гери Дончева на 29.10.2009, в Без категория

Днес 29-ти октомври беше откриването на бутика на Черути в България. Адреса на магазина е “Стамболийски” 53 и е на 3 етажа. Специално за откриването на бутика, в България пристигна Ули Ноелкенсмайер - търговски директор на “Cerruti” (Франция).
Присъстващите бяха гостоприемно посрещнати от Лазар Василев, изпълнителен директор на “Трансимпекс” АД, чиято собственост е новия бутик. Сред стилните почитатели на “Cerruti” се откроиха градският прокурор на София Николай Кокинов, Весела Драганова,
проф. Любомир Стойков, Магдален Димитров, Дим Дуков, Павел и Едита Цветкови, Анелия Петкова, известните коафьори Митко Дамов и Кръстю Капанов, Калин Вельов, световната лекоатлетка Анелия Нунева, “Мисис Глоуб 2004″ Румяна Маринова, “Мисис България 2008″ Ралица Тодорова, д-р Диана Цеклеева, Магдален Димитров, Нели Топалова, както и десетки журналисти от водещите български медии. Cerruti Exclusive Boutique” е на три етажа и се простира на площ от 830 кв. м. Характерният за бутиците на “Cerruti” черно-бял интериор е разчупен от трите нови концептуални цвята на марката: оранжево, светлосиньо и яркочервено.
Магазинът е издържан изцяло във френски стил. Мърчандайзингът е дело на двамата официални мърчандайзери на марката за цял свят – Алесандро Рампацо и Жером Минел. Дизайнът на бутика е дело на френския архитект Беноа Дюпюи. По време на откриването бяха представени дамски и мъжки модели от колекция есен-зима 2009/2010 на линиите “Cerruti” и “Cerruti 1881″. Манекенската постановка бе дело на Амалия Тинчева.

Аз и Петя Велкова представихме някои от тоалетите, предлагани в бутика в София. Скоро ще добавя снимки, защото ревюто все пак беше днес и все още нямам снимки :) Ето ги и снимките!

4_cerruti9_cerruti5_cerruti010_cerruti2_cerruti

Остави коментар продължава...

Каталог на “ROMANTIKA FASHION” by Sofia Borisova

от Гери Дончева на 26.10.2009, в Без категория

_mg_0015
_mg_0041
_mg_0202_mg_0070
_mg_0085

Ето дългочаканите снимки от фотосесията, която заснех на 14 септември (както и писах в блог-а ми). Фотосесията е дело на родния фотограф Камен Вълканов, чието студио е от 1929 година (студио “Вълканов”). Както вече знаете снимките са за каталога на марката в Германия, където София също има бутици. Роклите са феерични, от дантели, коприна, сатен, ръчни бродерии… Прическата ми беше направена от Сава - един от фризьорите на салон “Стилис Капанов”, който ми направи булчински кок, койтоще е модерен през пролет/лято 2010… Ето вече знаете всичко за каталога, сега остава да се насладите и на снимките ;) Приятно гледане!

3 коментара продължава...

24 октомври - “Станция НОВА”

от Гери Дончева на 24.10.2009, в Без категория

logo_stancia_nova-247x3001

Можете да гледате цялото предаване през сайта на Нова телевизия, или през www.neterra.tv
В предаването настъпиха малки промени - “Сблъсък” , който беше финал на съботния целодневен блок, беше преместен в обичайния за него час - 10:00. От другата събота очаквайте предаването на Нана да бъде разместено с “Дони time” и “Отчаяните съпруги”… Най-добре гледайте следващата събота, а аз ще ви се усмихвам от екрана и ще ви уведомявам какво следва да видите :)
Това е засга от мен за днес :)

Остави коментар продължава...

Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...