Блогът на Гери Дончева

Archive for ноември, 2009

Sarah Pacini fashin show - Sofia - 25 november

от Гери Дончева на 26.11.2009, в Без категория

d90aae5dea7ede776871b997ae205fb2_source
sarahpacini

sarah_pacini-0031

sarah_pacini-0041
sarah_pacini-0051

sarah_pacini-0061

Днес 25-ти ноември във “Флоримонт Експо” се проведе ревюто на световноизвестната марка Сара Пачини, а събитието беше съпроводено от два незабравими и неподправени гласове - Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Те не само пееха за публиката, но и се справяха отлично и като водещи на ивента.
Това са снимките, които успях да направя с личния си фотоапарат днес на ревюто, а тези дни ако намеря други снимки в пресата бтъдете сигурни, че ще ги кача тук :)
На снимките, където сме четири момичета от ляво на дясно сме: Диана Иванчева, аз :P , Боряна и Ани Иванова (която между другото също като мен е от Плевен…) . На другата снимка (където съм сама с още едно момиче) моделката се казва Елена Биларева от Пловдив… За сега е това.

Остави коментар продължава...

Станция НОВА - 21 ноември

от Гери Дончева на 26.11.2009, в Без категория

Сигурно сте гледали предаването и за това няма да пиша много, но основната информация е, че дефилирах с роклите на дизайнер София Борисова (модна къща “Романтика”), която гостуваше в комплект с г-жа Весела Драганова послучай деня на християнското семейство. Точно по този повод до мен дефилираха и Емилия Кушвалиева и Стела Стойкова с техните малки момиченца (на годинка и няколко месеца бяха мъничетата)… Надявам се да намеря снимки и ще ги кача моментално тук!

2 коментара продължава...

Вестник “ТРУД” - 20 ноември - момиче на времето

от Гери Дончева на 20.11.2009, в Без категория

men-002_pr

През ноември и декември месец вестник “ТРУД” ще зарадва читателите си като за рубриката “момиче на времето” ще публикува снимки само на топмодели, сред които освен мен са и Жасмина Тошкова, Биляна Йотовска и други. Ето и поредната ми снимка от тирадата.

Напомням ви името на фотографката - Васила Андреева! :)

men-0021

Остави коментар продължава...

Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...