Блогът на Гери Дончева

Archive for февруари, 2010

DUBAI FASHION WEEK

от Гери Дончева на 15.02.2010, в Без категория

Както вече писах, заминавам за седмицата на модата в Дубай (Dubai Fashion Week). От България сме избрани само три жени - аз, Юлия Юревич и Емануела Бадева. Селектирани сме измежду 300 кандидатки, които подадоха документи. Полетът е утре - 15-ти февруари и е с връзка през Лондон. British Airways е компанията, с която ще пътуваме, а обратният полет е на 23-ти февруари. Напомням ви, че миналата година бе първа за България като участник в Дубайската седмица на модата посредством Дияна Иванчева, която бе единствената българка там.

Надявам се да ми остава малко време за да публикувам снимки тук и да ви държа в течение…, в противен случай ще публикувам чак като се върна.

А вие не забравяйте за “Шоуто на топмоделите”, което организирам на 25-ти в клуб PRIVEE на бул. Арсеналски 81. Резервирайте места докато има свободни - това е моят съвет!

Чао и до скоро!

Остави коментар продължава...

ИЗЯВЛЕНИЕ относно Станция Нова за 20 февруари

от Гери Дончева на 15.02.2010, в Без категория

Здравейте!

Радвам се, че редовно четете какво пиша тук. Още повече се радвам, че имам този блог, защото той е моята възможност да ви кажа причината поради която ще отсъствам другата събота (20.02.2010). Причината е, че заминавам за DUBAI FASHION WEEK (седмица на модата в Дубай), където ми предтсоят ревюта цяла седмица.

Остави коментар продължава...


Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...