Блогът на Гери Дончева

Гери Дончева засне видеоклип към песента си с Мариета - “Добре ли е?”

от Гери Дончева на 12.14.2013, в Без категория

кадър от мейкинга на видеото към песента "Добре ли е?"

кадър от мейкинга на видеото към песента "Добре ли е?"

Актуалните рапъри Румънеца и Енчев подкрепиха звездата в новото й начинание като организираха ПиАр кампанията на промоцията на видеото на “Добре ли е?”. В култовото парче Гери рапира уверено и без никакви притеснения, а дуетната й половинка Мариета я допълва с майсторско пеене.

Двете мадами осмиват живота на жените с леко поведение, които не работят и за тях са важни единствено парите. Споменават и любими дестинации на въпросните “каки” - “шопинг в Дубай, круизче до Хавай, плажче на Малдивите, вечеря на Карибите”…

Мариета скандално играе с пачка американски долари, които след това разпилява из въздуха и после мете с метла. Всичко в клипа е една игра и символиката е навсякъде.

“Гери Дончева и Мариета се оказаха доста добър тандем и не ме учудва, че публиката ги харесва. Те са млади, енергични, много красиви, талантливи и всеотдайни в работата си. Имаме нови проекти за тях, които тепърва ще бъдат осъществени”, заяви Енчев, които освен техен приятел е и техен продуцент. Другият собственик на Селект Мюзик Медия - Румънеца, също се изказа много позитивно прогнозирайки бъдещето на дуета на двете красавици. “Гери Дончева е страхотен човек и бях убеден, че ще е перфектна и в работата си. Тя изисква от себе си повече, отколкото ние изискваме от нея, това е мечтата на всеки продуцент.”

Новото парче на Гери Дончева можете да видите на този линк

1 коментар:
  1. Пенев

    Защо няма нови епизоди на Карамел?Няма ли да продължава?

Публикувай коментар

Търсите нещо?

Използвайте формата, за да намерите каквото ви е необходимо:

Ако не намирате това, което търсите, свържете се с мен!

Посетете и моите партньори!

Ето и някои от тях...

continue